Yelda35 Kızlar oğlum 17 aylık dışarda yürümek istemiyor hemen kucak istiyor. Ne zaman kendi başına yürür? Evde durmadan yürüyor koşuyor
serebro Yelda35 ayakkabısı botsa ondan oluyor. Yazın sandalet/spor ayakkabıyla koşturan oğlum botla pek yürümüyor 2 tane bot denedim aynı
Purple13 Yelda35 zorlamayın yavaş yavaş alışır ayakkabıya alışamamış olabilir evde deneyin birde ayakkabı ile mi yürümek mi istemiyor
Purple13 Yelda35 o zaman yavaş yavaş alışarak devam edin yürü annecim yanındayım diye diye gel gel yaparak karşısında yada oyuncak araba falan
simiyyy Korkuyor demek ki dış dünyadan yavrucak zaman tanıyın biraz tanıyorsunuzdur zatende geçecektir :)
Deletedmom636262 Yelda35 yürümeye ne zaman başladı acaba benim oğlum evde yürüdü sonra dışarda oturuyordu korktu zaman sonra alıştı ama 15 aylıktı yürüdü şimdi 18 aylık bırak beni diyor
Yelda35 Deletedmom636262 14 aylık başladı canım ama oğlum dışarda parka gidince koşuyor yolda yürümek istemiyor
tubasd Yelda35 her seferinde almayin oyalayin kedi kopek kus nakmaya gidin yavas yabas alışır ama zaten uzun sure yuruyemez kucuk
acemi_ana Yelda35 cuma günü 2 yaşına girecek oğlum ruh haline bağlı diyorum artık 😂😂 bazen ne güzel yürüyor bazende iki adım atıp hemen dizlerime yapışıyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️