HavvaAyliz Kızlar bebegimde süt yumurta dana eti kuruyemiş alerjisi var, ben artık yiyecek birsey bulamaz oldum özellikle kahvaltıda neler yiyorsunuz? Birde hazır paketli ürün neler kullanabiliyorsunuz ben bulamıyorum sizde marka olarak yazarsanız diger alerjik annelerede fikir olur tariflerde olabilir tabi açlıktan bitap düstüm artık😀
Almondeyed HavvaAyliz ben de diyet yaptım 11 ay sut süt ürünleri yumurta salça baharat kuruyemiş patlıcan domates diyeti ama aç kalmadım ya sebze ağırlıklı beslendim patates çok tükettim hazır gıda abur cubur tüketme dim makarna pilav çeşitleri kışlık sebzeler sıkıntı olmadı abur cuburlar da bazı ürünler var süt yumurta içermeyen ama artık onları aramaktan çok yoruldum o yüzden tük etmedim kilo bile vermedim o süreçte ben. Mesela kahvaltıda bile pırasa kavurmasını ben çok severim ıspanak kavurması kızıma da aynı şeyleri veriyordum.
Banaannede HavvaAyliz hazır paketli ürün olarak filiz makarna var sadece 😀😀 kahvaltısa boş yeşillik bol zeytin ekmek salatalık. Bazen başka şeyler katıyorum dün yer elmalı gözleme yaptım tavada. Bizim fırının hazır yufkası un su tuz sadece. Bazen patates kızartması bazen haşlaması, bazen avakado. Bi kere ama hiç bişey bulamadım salçalı eklemek yaptım yedim çocukluğumdaki gibi.
Dilara97 HavvaAyliz merhaba.Bizimde çoklu besin alerjimiz var sizinkilere ek buğday,patates,balık,susam,tavuk bunlarada var.Hatta diyet açmaya başladık bile.Tüm süreci ve bu dönemde yaptığım tarifleri paylaşıyorum.Bakmak isterseniz dlarabalkan