yuhumgeliy Kızlar bende basur var sanırım bir rahatsızlık vermiyor çok şükür sadece şişlik var makatın orada meme gibi diyorlar ya o şekilde , ileride sorun çıkartır mı bana illa tedavi olmak gerekiyor mu? Nasıl bir tedavi uyguluyorlar bilgisi olanlar var mı
HaticeClk yuhumgeliy kantaron yağı iyi geliyor tavsiye ederim zeytinyağ bide hafif sucak suya oturma banyosu
nefesinannesi33 yuhumgeliy Canım bende de var ben tendürdiyotlu pamuk koyuyorum iyi geliyor sonra da nemli bırakmıyorum
Prensimmm52 yuhumgeliy benimde başındaydı gittiğimde doktor tedavi olmazsan ilerliyor ve sonu ameliyat dedi krem verdi o zaman emzirdiğim için emzirme döneminden sonra gel ilaç vereceğim dedi ama gitmedim gidemedim yani şimdi yine çıktı gideceğim bu hafta kayınvalidem ameliyatını oldu berbat bir şey diyor o yüzden hiç ilerlemesini bekleme git sende
Yica Bende gittim sadece bazen çok ufak kanama olurdu. Bana çok yeni daha buna mudahele etmem dedi kabız olmamaya dikkat et lifli şeyler ye takviye probiyotik kullan dedi. Kabızlık önleyici bir suruo yazdı. Eğer dikkat etmezsen ilerler dedi. Ama şimdi kimse cerrah değil bakmadan bilemez ki😂
yuhumgeliy Yica ya orası öyle de geçirenler illa ki vardır ondan sordum , kendi kendine geçecek mi öyle olunca acaba nereye randevu almıştın bir de canım
Yica yuhumgeliy genel cerrahiye aldım. Diyet yaptım karbonhidrati kestim baya fark etti bende. Artık sıkıntı yaşamıyorum
HaticeClk Valla bende 2 3 senedir var kanama da yapıyor ağrı da doktora gitmiştim genel cerraha muayene etti fitil verdi krem verdi onları kullanıyorum arada
Yica yuhumgeliy yani bana geçer demişti. Herhalde geçti bilmiyorum gitmedim tekrardan ama benimki baya küçüktü yani 😅
Adel_Bebek Prensimmm52 muayene ediyorlar mı bende de oldu normla doğumdan sonra kabız oldum çok kötü bir süreç geçirdim bal gibi bir şurup içtim hemen geçti kabızlık fakat meme var büyük tuvaleti yapınca kanama da oluyor merak ettiğim şey muayene olmak zorunda mıyız nede olsa biliyorlar söylememiz yeterli midir?
Prensimmm52 Adel_Bebek hayır söylemek yeterli değil muayene ederek evresini anlıyor gerekirse ultrason da istiyor tahlilde
Prensimmm52 yuhumgeliy geçmiş olsun gidin bence de ben ihmal ettim şuan daha sıkıntılı ilk çıktığında sadece kabız olursam biraz canım acıyordu ama şuan ilerlemiş oturamıyorum yan oturuyorum 2 gündür çıktı yine 😭