mucizem3006 Merhaba hanımlar bir çoğunuz aynı dertten müzdaripsinizdir eminim, hamilelikte haritaya döndüm 7 ay oldu çatlaklarım hâlâ kırmızı ne zaman beyazlar?
Purposeless mucizem3006 kantoron yağı kullanın çok iyi geliyor bende çok çatladım şimdi yakından bakmayan anlamaz
BalBademmmmmm mucizem3006 Hamilelikte karnımda yada başka bir yerimde bir tane çatlak oluşmadı çok sevinirken, yeni doğum yaptım göğsüm kocaman oldu ve göğsüm çatladı 🤷♀️ kırmızı şekilde. Çok sinir oluyorum ya
Merve_96 mucizem3006 bir derma roller edinin ve callicaderm onarıcı krem kesinlikle tavsiye ederim hele daha yani kırmızı olan çatlakların görünümü oldukça azaltıyor yani ben çok çok faydasını gördümm ☺️
mucizem3006 SeninAnnenBirMelektiYavrm benimki daha yeniymiş demekki göbek ve kalça önemli değil ama dizimin arkaları çok sinir bozucu
Gryffindor Çok çatlağım var ve çok üzülüyorum. Keşke İsviçreli bilim adamları şuna kalıcı bir çözüm bulsa 😃
TosbikAnnesiiiii Purposeless iyi geliyor mu nasıl ne kadar kullanıcaz ben 7 ay oldu doğum yapalı karnımda var ve çok sinir oluyorum 😒
Ulkuverasmom Purposeless sarı kantaron mu kırmızı kantaron mu birde hangi markayı kullanıyorsunuz acaba
Purposeless TosbikAnnesiiiii ben iki ay boyunca yatmadan önce yağladım çatlayan yerleri baya faydası oldu bu şekilde kullandım
Balkupum00 mucizem3006 valla ne kadar doğru bilmiyorum ama instagranda sedef kaymak die bi kadın çatlak kremi satıyor doğumda oluşan çatlakları yok ediyormus
MinnakPanda Burda biri yazmıştı. Banyo yaparken çatlak yerleri acıyacak şekilde kesele. Banyodan sonrada e vitamini sür. Beyaz çatlaklar bile yok oluyor.
Humhuma1 mucizem3006 benimde hamielikte çatlakların çıkmadı doğum yaptıktan sonra çıkmaya başladı malesef
Efeninanasi mucizem3006 sinoz çatlak kremi alın dışı pembe hamılelıgım bıyunca kullandım sıfır çatlak ile bıtırdım. Sinoz kalıcı çatlaklarıda geçiriyor ablama kullandırıyorum bir aydır gözle görülür fark var