sherlock_mom Buz, iğneli,normal epilasyon hangisini önerirsiniz yüz için istiyorum. Eskişehir li anneler gidip de memnun kaldığınız yerler var mı? Bana Dilan polat güzellik salonu biraz güvenilir geliyor ama eminde değilim tabi
Nurtalib sherlock_mom yüzüne hic baslama derim çünkü bitmiyor daha da kötü oluyor etrafimda gorduklerim öyle yani yine de araştır tabi
sherlock_mom Nurtalib makine seçiminden falan mı kaynaklı acaba benim kardeşim gidiyor normal lazere bişey kalmamış ama buz falan olmadığı için tercih edemedim ben
aysecbnoglu sherlock_mom ben Konya’da gidiyorum dilan polat ds güzel ama arisin cihazı Türkiye tek alman üretimi bi cihaz harika yani bende çok araştırdım şimdi Instagram dan baktım kayseridede var şubesi her ilde vsr hemen hemen
sherlock_mom aysecbnoglu ya bende Dilan polata çok güveniyorum nedense senans ücretleri ne kadar ödemeyi toplu mu alıyorlar seans başı mi alıyorlar
sherlock_mom Nurtalib Bizde de genetik var ama ise yarar tüp bebek tadavisi almazsanız sıkıntı olmaz demislerdi
aysecbnoglu sherlock_mom Aris toplu alıyor peşin 12seans tüm vücut 7400 normalde ben yılbaşını beklemiştim indirim olsun diye 5800e anlaştım
aysecbnoglu sherlock_mom hiç bilmiyorum kuzum ya aynen Seda Sayan Gülben Ergen çoğu ünlünün tercih ettiği bir yer zaten