linamommmmm Sütüm yetmiyormuş doktor mama takviyesi yapmamaı söyledi 😓 2 ay 23 günlük bebeğim hangi mamayı kullanayım günde 2 defa mama versem olurmu sadece kızlar bozaman kilo alımı
Songul_0693 linamommmmm kilo alımı mı azdı ? Bizde 2 ay 10 günlüğüz dün golden goat keçi sütlü mamaya başladık bakalım iyi gelecek mi
Mom89_ linamommmmm ben kızıma aptamil veriyorum canım . Memnunumda bi problem yasamadım . Ama meme reddi olmaması için direkt biberon la verme kasık biberon falan dene . Yada eda sistemiyle mama ver ama seni emiyo olsun. Zamanla sütünde artar hem emdiği için ve mamayıda bırakırsın böylelikle 🌸
Mom89_ Durukusunannesii yok artık bu cevap nasıl bi cevap ya ? Hoşuna gitmeyen bi kilo söylerse ne dicen post sahibine hayır doktoru dinleme beni dinle ve mama verme falan mı ? Doktorculuk oynamayı bırakın lütfen insanları yanlış yönlendiriip kimsenin hakkına girmeyin .bırakın herkes uzman olduğu konuda fikir versin . Doktorlarda! Çok süpheliysenizde baska doktora görünün diyebilirsiniz en fazla!
Durukusunannesii Mom89_ 😀😀😀 bu ne şiddet bu ne celal . Bisey demedimki merak ettiğim için sordum sadece akıl vermek için veya doktoru dinleme dediğim için değil
Mom89_ Durukusunannesii soru tarzınızda küçümseme hissettim yani doktoru😌 o yüzden de açıklamada bulundum siddet veya celal yok hiç bi şekilde bilgilendirme aydınlatma var . Umarım cevabım insanları düzeltici niteliktedir . Bu vesileyle herkesi aydınlatmış olurum 🙃🙃🙃
Durukusunannesii Mom89_ Hayır cnm olurmu öyle şey bende mamayla büyüttüm kızımı sütüm yetmediği için . Yalnis anlamissin ayrıca boşuna celallenmissin
Mom89_ Durukusunannesii celallenmedim diyorum ısrarla niye aynı seyi söylüyorsun 🤣 bi daha olmasın güzel anneee 🤣 sen doktorun karsıtı bişey dersen baskası onaylarsa post sahibide sizi dinlerse ne olur bu memleketin haliiiii 😭 ne olur o bebenin haliiiiiiiii ey milletttt 😭😭😭
Durukusunannesii huzunkovankusu Ay yok gerçekten hadi onu anladım yalnis anlamış diğer bayan bide en haklı yorum diye yorum atmış gercekten anlamiyorum kötü biseyde demedim desem hadi anlarim😃
huzunkovankusu linamommmmm 600 gr da az değil bu arada, az az ver canım bi de biberon olmadan verirsen daha iyi olur