161525 Doktora mesaj attım yarin gel bakalım dedi ama ne olduğunu söylemedi acaba yediğim bişey mi dokundu mama meme gidiyoruz
Elzsln 161525 eviniz çok sıcaksa veya terlediyse olabilir ter bezi olmadığı için hemen böyle nokta nokta olabiliyor benim kızımdada olmuştu duş aldırınca geçmişti bir kaç güne
paradise 161525 gecmis olsun. bu hale gelmeden once atesi var miydi eger varsa 5.veya 6.hastalik olabilir. Yoksa da alerji gibi duruyor
Eskici777 161525 Eğer çok sıcaksa isilik de alerji gibi görüntü oluşturuyor. Zaten isilikse gecer güzelce yıkayın, kurulayın hava alsın vücudu.
161525 Eskici777 2 günde bir yıkıyorum aslında daha cumartesi yıkadım cumartesi sabahtan beri böyle vücudu acile gittigimde bakmadi klinige gitmeniz lazım dediler
N-B Büyük ihtimal isilik gibi duruyor. Bizde olmuştuk ensemizde bu şekilde isilik demişti doktorumuz . Fazla giydirmekten oluyor . Ben sonrasında çok sıkı giydirmedim 2 3 güne geçti
Ayazzmomms 161525 benım bebegımde de olmustu doktora gösterdim onemlı bısey degıl dedı bebek anne karnındakı hormonları mı ne dışına atıyor felan dedı geçer dedı ve dedıgı gıbı gectı
cinarayazmom 161525 şuan benim bebeğiminde vücudu böyle ve süt ürünleri ve yumurta alerjisi var. Yüksek ihtimal sizinki de alerji ama en iyi doktor bilir
161525 Anekdot Yok hayır besin alerjisi tanısı kondu bi hafta süt ve süt ürünleri tüketmicem alerji maması verdi
Burculicee 161525 Süt alerjisi olabilir yada şampuan vücut losyonu vs de yapar benim oğluma da opmuştu uni baby vücut losyonundan
161525 Burculicee besin alerjisi tanısı kondu bu gün bi hafta süt ürünleri tüketmicem bi hafta denicez bakalım alerji maması verdi