bchsnt Arkadaşlar ek gıda tadimlara başladık. Normal patates mi tatlı patates mi vermek lazım? Tatlı patates vereceksem daha sonra yemeklerine normal patates katabilir miyim yoksa hep tatlı patates mi vermek gerekir
Mlkhrn bchsnt ben de hep normal verdim. Çünkü kendim de hiç tatlı patates yemedim. Biz ne yiyorsak zamanı gelince onu tattırdım.
Hayat55 Rubab_Mommy bebegim 6 aylik oldu simdi verebilirmiyim patatesi siz nasil verdiniz once sademi yoksa tatlandirmak icin bisi koyduniz
Rubab_Mommy Hayat55 6 aylikti verdigimde yok bişey katmadim normal haslayip zeytinyagi koydum biraz azar azar yedirdim
bchsnt Hayat55 normal verin tatlandirnayin ben de bugün patates vericem her şeyin sade halini bilsin alışsın
Bsrkk bchsnt normal patates verebilirsiniz. Tatlı patatesin vitamin değeleri daha yüksek o yüzden arada kullanabilirsiniz onuda.
Saziyersin bchsnt tatlı patates verdim ilk hala da vermeye çalışıyorum bazen olmadiginda corbalwrina normal patates koyuyorum ama gebel olarak tatli patates kullanıyorum