Hsniye7 2 buçuk aylık bebeğim var kzlar.çok kucagima alışmış hiçbir iş yapamiyorum.beni gormedigi zaman agliyor.eşim telefn veya tv videolr açıo renkli onu izliyor ama onada çok kötü alısacak.ve sallanmadan uyumuyorda nasl terk ettircem bunları 😔
Oznur_0708 Hsniye7 canım o zamanlar öyle evim çok soğuktu salondan çıkarmak istemiyodum mutfağa gidip 2 dk yumurta haşlamaya koyamazdım ağlardı merak etme geçici zamanlar bunlar 2 ay sıkıntılı geçiyor birde 4. Ay atağı gerisi iyi sabret
benkullanici07 Hsniye7 kiz tv ve video izletmeyin cok kucuk daha zaten ne anlar ondan anca renklere felan bakar 😀 anakucagin varsa ona takip evde oyle yap islerini benim oglumda kucak bagimlisiydi oyle durduruyordum sirtima takip disariyi izlerdi ah ahh kucam bebegi cok zoe
Banaannede Hsniye7 ana kucağına oyuncak asıp onla oynayın keyfi yerine gelince sonra ana kucağını yanınıza alıp onla sohbet ederek işinizi yapın. Hem oyuncakla ilgilenir hem de sizi yanınızda hisseder. Ben öyle yapıyorum mutfakta filan işe yarıyor ama hala tek bırakıp wc ye gidemiyorum 😀