Hsniye Günaydın anneler bebeğim ateşi dünden beri 37 hiç düşmedi doktora götürmeli miyim ? Korkmam gereken bi durum var mı ? Emmek de istemiyo uyuyo sürekli
Kinginthenorth Hsniye bizim doktorumuz ateşi 1-2 gün takip ediyor keyfi yerndeyse. Ancak sizde keyifsizlij uyku hali varsa bence doktora görünmek daha iyi olur. Geçmiş olsun 🙏🏻
Babyloveee Hsniye ateşi normal bebeklerde 37 normal karşılanır. Ancak ateşini nerden ölçtüğünüz önemli eğer alından ölçüyorsanız kol altına mutlaka bakın koltuk altından ölçüm en sağlıklısı
Hsniye Kinginthenorth teşekkürler cok keyifsiz o mutlu bebek gitti sanki çok durgun sürekli uyumak istiyo 😔
Hsniye Babyloveee normalde 36,5 ti sindi hep 37 düşmüyo hiç koltuk altından ölçmedim hiç bide ordan ölçeyim teşekkür ederim
Babyloveee Hsniye hayır çok kötü değil ama ateşi yok da denemez. Calpol ya da fitil varsa elinizde doktorunuza danışarak verin yoksa bi doktora gidin
Babyloveee Hsniye aynı durum benimde başıma geldi bende ordan tecrübe ettim biz hala karantinadayız 1.5 aylık benim bebeğim de çok şükür iki gün sürdü ateşi geçti. Şimdi öksürük kaldı :( size de çok geçmiş olsun umarım bizim gibi kolay atlatırsınız :(
Hsniye Babyloveee çok şükürr atesi düştüü normale döndüü dün cok halsizdide bugüne çok çok iyi çok şükür allah kimseye göstermesin küçücük bedenleri savasıyo rabbim korusun evlatlarımızı inşallah 🙏