Eymeneylul0 Kızlar bebegim gece sadece bi defa kalkıyodu 3 gündür saat basi uyaniyo acaba acikiyo mu 5 ay 22 günlük
Leylazra Eymeneylul0 sallanarak falan mı uyuyor Ya da destekli nitekim öyle ise uyku gerilemesine hoşgeldin cnm.İş daha zor rutin oluşturup uyku ile eğitim vermen lazım.Ama desteksiz uyuyorsa diş,atak,hastalık vs olabilir.
PurpleTail Eymeneylul0 diş olabilir gecen hafta biz de öyleydik üstelik desteksiz uyur oğlum.. bi baktık ilk diş çıkmış şimdi yanındaki geliyor. Tam 5. Ayı doldurduk bugun.
Bskara_ 4 ay 27 günlüğüz aynı şeyi bizde 1 haftadır yaşıyoruz. Hiç böyle olmazdı 2 yada 3 kere kalkardı en fazla şimdi sayamıyorum nedenini bilen yazsın. Emiyor geri uyuyor
Eymeneylul0 Leylazra destekli uyuyo ve malesef uyku eğitimi vermem cok zor bi cocugum daha var çoğunlukla tek bakıyorum inşallah diş falandir
PurpleTail Bskara_ Uyku saatleri belli olmaya başladıkça düzenimiz oturdu.Uykusu geldiğini fark ettiğimzde Perdeleri çekiyorum yatağına yatırıyorum dinlediği bir müzik var enstrümantal tarzda hafif onu açıp sırtına pıt pıt vuruyorum uyuyor. Üçüncü aydan itibaren bu şekildeyiz atak ve diş bozar diye düşünmüştüm çok etkilemedi neyseki