minikcivcivinannesi Kızım 5 buçuk aylık , en zorlandığım atak dönemi bu 😐 4 ay da bile hiç zorlanmamıştım. Uyurken çok zor uyuyor , emmek istemiyor. Maksimum 2.5 saatte emen çocuk bir anda gitti 4 saate çıktı. Uykusu var uymamak için direniyor 🤦🏽♀️
karansmum minikcivcivinannesi aynı durumdayız meme reddi de başladı istahsiz emmiyor diye mama verdim şu an beni emmek istemiyor sütüm kesildi kesilecek
aybars030921 minikcivcivinannesi bize doktorumuz artık 4 saatte bir emecek dedi. Bizde 5. Aydayız şu an. Belki normaldir sizinki de meme reddi değildir. Benim oğlum da tam tersi oldu, memeye düştü. Doktor 4 saat dedi bizimki 1,5 saate düşürdü. Allah yardımcımız olsun annelik çok zormuş :)
EsilaGizem Benim kızım da 4 saatte 1 besleniyor 5 aylik oda kilosunda gelişiminde bı sıkıntı yok bence sıkıntı yapmayın iyice kesilir sütünüz,. Sadece ten teması ile emiyor Kızım iki gogusumude açıyorum birini veriyorum bırakınca hemen öbürünü veriyorum onu hiç kucağımdan kaldırmadan bu şekilde karnını doyuran kadar devam ediyorum bı dene istersen