Aleyna3401 Merhaba güzel anneler, tam 35 haftalık doğum yaptım. Şuan bebiş tam Bir günlük. Beni nasıl Bir yollar bekliyor, şuan zaten yoğun bakımda yardımcı olur musunuz?😊
talula Aleyna3401 Gözünüz aydın 🙏 evladınız hayırlı uğurlu olsun güzel ömrü olsun inşallah. Tez zamanda kucağınıza gelsin inşallah 🌺
2prematureannesi Aleyna3401 bende cuma günü 36 haftalık doğum yaptım kilosu ne kadar doğdu yada bi sorun mu oldu neden kuveze aldılar bebeğinizi acaba bu arada gözünüz aydın Allah tez zamanda kavuştursun bebeğinizi 🤲🤲
Aleyna3401 2prematureannesi Maalesef hem zayıf doğdu, hemde ciğerleri gelişmemiş inşallah en kısa zamanda yanımızda olacak. Allah’ razı olsun çok teşekkür ederim dua ederseniz çok sevinirim ❤️
2prematureannesi Aleyna3401 inşallah tez zamanda kavuştursun Allah sizi evladıniza size ciğer geliştirici iğne yapılmadımi doğumdan önce ben büyük oğlumda 30 haftalık doğum yapmıştım doğumdan önce bana ciğer geliştirici iğne yapılmıştı hatta bu oğlumda da erken doğum riskim olduğu için ciğer geliştirici iğne yapıldi büyük oğlumu 30 hafta simdikini de 36 haftalık dogum yaptım