simiyyy Yavaş yavaş yumurta beyazı yedirmeyi düşünüyorum artık, osman gönülalın bu konuyla ilgili videosunu izledikten sonra vermeye karar verdim. Siz 1 yaşından önce yumurta verdiğiniz zaman bi reaksiyon yaşadınız mı? 8 aylık
withmymother simiyyy 6 ay 18 günlük ben iki haftadır veriyorum çok küçük bir miktar ile başladım giderek arttırdım ilk gün hafif kızarıklık gözlemledim ama diğer günlerde bir problem yaşamadık.
MeteNaz simiyyy 3 gün kuralı ile verin vermek istiyorsanız. Ben 10 aylıkken doktorumun tavsiyesi ile denedim dirsek içleri döküntü yaptı 1 yaşına erteledim. Şükür 1 yaşından sonrada sorun olmadı
Gizo87 simiyyy ben de 2 gündür veriyorum. Bebeğim alerjik bir bebek değil. İlk gün çok az verdim. Dün direkt omlet yaptım. Baya da yedi bir şey olmadı. Bugün de devam
withmymother simiyyy yok hayır dediğim gibi çok az miktarda kızarıklık oldu diğer günlerde ise yaşamadık bu problemi. Çok az bir miktar ile denemek isterseniz gözlemleyip problem olmazsa vermeye devam edersiniz❤️
bbmoms simiyyy bizim 9 buçuk aylık doktor 9 aylık kontrol de artık verelim dedi bir problem yaşamadım
Deletedmom_109 simiyyy doktorumuz 9. Ayda verebilirsiniz dedi. Yine 3 gün kuralı ile azla başlayıp sonra arttırarak vermiştim.
Rubab_Mommy simiyyy Tam olarak ayini hatirlamiyorum Ama ara sira veriyodum ben 1 yasindan once.Kendime omley falan yaptigimda onada yediriyodum.Şuan 16 ay 26 gunluk bi sorun yaşamadik şukur
Esenbursa İki cocugum var kızıma vermstm erken oglumada veriyorum suan 7.5 aylık. Omlette bile yiyor yani gidiyor 😂 Allaha sükür ikisinde de sorun yasamadım. Hangi asıydı unuttum ama sanırım 1 yas asısında mesela ebeler diyor yumurta beyazı yedirin bi kac gün öncesen deneyin öyle getirin falan diye. Ben zaten kızıma veryordum
acemi_ana simiyyy 9 aylık olana kadar vermemiştim sonrasında az az deneyip verdim alerji olur gibisinden ama şükür bi sorun yaşamadık
simiyyy Adiyokkitabin amerikan pediatri akademisi yapılan son araştırmalar sonucunda bebeklerin 1 yaşından öncede yumurta beyazı yiyebileceğini bi sorun teşkil etmeyeceğini tesbit etmiş.