Herkese merhabalar,
oglum 8 aylik ve gun icerisinde kucagimda, geceleri ise yatakta beraber uyuyoruz. Ancak bu durum esim icin buyuk problem olmaya basladi. Ozellikle gunduzleri kucagimda yatiyor olmasi ona cok dokunuyor. Kayinvalidemin de elestirileri tuzu biberi. Esime gore ben iyi annelik yapamiyormusum, baskalarinin cocuklari nasilmis bizimki nasil, kendi kendine uyumayi ne zaman ogrenecekmis, oglum buyuyunce cok simarik olucakmis vs. Her seyden once biz oglumla buraya nasil geldik aciklamak isterim, oglum her yedigini aninda cikariyor. Kilo alimi vs. De Iyi oldugu icin hic mudahele edilmedi. Dogdugundan beri, ben de yedikleri midesinde kalsin hemen kusmasin diye emzirmeyle uyutmaya basladim. Zaten uyanikken etrafina bakinmaktan pek ememiyor. Yatagina yatirdigim anda da uyandigi icin, ben de hep kucagimda uyutuyorum. Gunde 4 kez, 30 dk ile 1 saat 15 dk arasinda gecen uyululari var. Geceleri de, anne yatagi besigimiz olmadigi icin(yatagimizin yanina sigmiyor) aramizda yatirip geceleri kalkip emzirmek bana cok rahat oluyor. Mumkunse emzirebildigim kadar emzirmek istiyorum, geceleri sik kalkmak evet zor ama o kadar da zor degil. Ama esim, kendisi uyanmadigi halde cok problem yaratiyor.Yemek yokmus, ev pismis, annelerimiz nasil cocuk bakmis ben nasil bakiyormusum, ikinxi cocuk yapmazmis gibi seyler bu ara pek sik gundemimizde. Kendimi mutsuz ve yetersiz hissediyorum. Ben oysa memnunum kendi rutinimden, oglum kucagmdayken hayata azicik mola veriyorum gibi oluyor ama o bile dokunuyor esime. Bu postta soru falan yok, icimi dokmek istedim. Ya da oglumu yataga nasl alistiririm belki fikir vermek istersiniz. cok tesekkurler