DefneRana3881 Mervelaren16 çok hoş geliyor kulağa ne demek acaba 😊 benimkilerde Miray Betül ve İlay Elif 🥰
Mucizem11 Asliiibensu Ali asaf benim bebeğimin ismide geçen biri Ali’ler çok yaramaz olur dedi bı digeride Asaf demeyin aksi olur dedi 🙃
Mommqueen Mucizem11 bizde Ali Kaan acayıp harekeyli kıpır kıpır beş dk durmuyo yerinde tam bir sinir küpü 😂
Emelzy Kızım Zeynep 💐 klasik ama kızım ve anlamı çok güzel oğlum Yahya 🧸 onunda anlamı tarifsiz iyiki varlar hayatımda ❤️ Rabbim olmayan isteyen dileyen herkese ama herkese evlat nasip etsin 🎈
pinkqueen77 Emelzy sonunda absürt isim koymayan bir anne 💜 Hasret kaldık böyle güzel isimlere… İsmiyle hemhal olsunlar, adlarıyla yaşasınlar inşallah 🥰 oğlumun adıda Muhammed Talha bu arada 🤭
snyck DefneRana3881 benim kizimda ilay 3 yaşına girecek biz koyarken doğru düzgün kimsede yoktu biz ismini koyduk bi dizi de çıkmıştı isim sonra meşhur oldu😊
Dorukcugummm Dorukcummmm aa benim bebe de Doruk ve bu aralar acayip sinir başladı🙄istedigi bir sey olmayınca direkt cığlık atıyor🙈