fatma_erva Bebeğim 7 buçuk aylık uyku düzeni yok yani akşam 9 da uyumasını istiyorum ama olmuyor nasıl uyku eğitimi verebilirim saatleri nasıl ayarlamam gerekiyor erken yatirabilmem icin
Pitirciklannesi fatma_erva Uyandıktan sonra 4 saate bir iki kere bir de gece uykusu oluşturun ama ne zaman uykusu gelirse illa 9 diye zorlamayın 11de de uyusa kardır ama uzun süreli olsun yeterki
Yazannesi1 fatma_erva benim bebeğim 8 aylık ve 1 aydır 2 uyku yapıyor günde. Sabah 07:30 8:00 uyanıyor 11:00 gibi yatırıyorum 12 de uyanıyor sonra 15:00 gibi yatırıyorum 16:00 uyanıyor. Akşam uykusuda 19:30 -20:00
Erenaycn fatma_erva 8 de yatırmaya başla geç dalıyorsa 8 buçuk 9 gibi uyuması normal ama her gün en geç 8 de uyandır. 8 de uyutmak içinde her gün aynı saatte masaj saç tara duş yaptır bir hafta böyle devam et alışır inşallah. Çünkü bebekler düzen seviyor 🙏
fatma_erva Yazannesi1 yattığı oda karanlikmi olmalı çünkü aynı odada kalıyoruz ışık kapalımı olması gerekir
Yazannesi1 fatma_erva evet karanlık odada uyutuyorum gece. Gece uykusundan 15 dk önce tüm evin ışıklarını kapatıyorum loş ışıkta bezini alıp masaj yapıp yatıyoruz. Bizde aynı odadayız. 😊uyansa bile ışık açmıyorum karanlıkta duruyoruz