mutluailem123 bunlar ishal yaparmı ya ben kızım da kulanıyorum rota virüs oldu kızım bu ilacı da kulanıyorum ama çok ishal yapıyor ishal yapar mı ya bu vitamin ilaçları zincfort çinko ilacını kulanıyoruz
Ogretmennannee1 mutluailem123 yapmaz . Dr. İshal olursa kessin hemde vitamin alsın diye yani yazdı bize de .
Ogretmennannee1 mutluailem123 anneniz Dr. Değilse endişe etmeyin ☺️ oğlum hastalandı Dr. Umuz yeni yazdı bize de ishali engeller vitamin aynı zamanda diye 1 haftadır hergun içiyor çinko yu hiç birşeyi yok ☺️
mutluailem123 Ogretmennannee1 canım benim kızım rota virüsü oldu ondan dedim belki o da yapıyordur ishal
Angelll35 Ogretmennannee1 çinko olarak ne kullanıyorsunuz benim kızım çinkoyu içince kusuyor sevmedi 😞
Ogretmennannee1 mutluailem123 roto virüsü zaten aşırı ishal yapar . Dr. O yüzden vermiş olmalı kessin diye.
Angelll35 mutluailem123 bize de onu verdi özellikle başka alma çocuklar bunu seviyorlar dedi ama benim kızımın içerken bile midesi bunalıyor ögürüyor çocuk vermicem bir daha büyük insan gibi midesi kalktı
Melisyamac mutluailem123 merhabalar bizede bugün verdi doktor nasıl iyigeldimi bebeğinize acaba ishali kestimi
Ogretmennannee1 mutluailem123 normalde yatarak tedavi ediyorlar roto virusunu bebekler de. Aasiri ishal kilo kaybı ateş yapıyor . Çok geçmiş olsun . Bir gidin isterseniz tekrardan Dr.
mutluailem123 Angelll35 valla ben verdim zaten ishali vardı veriyorum hala var ya daha da fazlalaştı bende vermiyecem
Angelll35 mutluailem123 bize iştahsızlık için verdi hemde hastalıklara karşı direnci yükselir dedi ama çocuk kusuyor onu içince