Cnar2021 Bebeğim 10 ay 19 günlük koltuklarin kenarlarına tutunarak yuruyor duvarlara tutunup kalkıyor emekliyor fakat ben yurutmeye calisinca oturmak istiyor ☹️ yaşına kadar yürüsün istiyorum 😔
Mom54554 Cnar2021 kendi haline bırakın ne zaman istese o zaman yürür 😁zorlamayın yani 1 yaş 1 aylıkken yürüdü oğlum
xrtalafx Cnar2021 canları istemediği sürece ne yaparsan yap yürümezler 🤗 Ben kızımda sürünme vardı koltuk sıralama bile yoktu 11 aylıkken yürüdü yürütece filanda koyuyordum ayaklandı birden 🤗🤗
Cnar2021 Deletedmom5284 yaaaa oturuyo habire nazar filan değmesin ayakta dururken resmini paylasmistim acaba nazarmi ettim dedim 😂
Elisaninnannesii 14 aylıkken ilk adımlarını atmıştı şuan 15 aylık yürüyor, sizi anlıyorum ama her bebek gelişimi farklıdır, mesela benim kuzenimin çocuğu 9 aylıkken yürüdü biz 14 aylıkken endişelenmeyin herseyin zamanı var, hayırlı geceler 🌸🥰
Cnar2021 xrtalafx bizimkide koltuk kenarinda yurumeye 9 aylikken basladi hala koltuk krnarinda ve yurutecte yuruyor bakalimm hayirlisi olsun
ZeynepNurten Cnar2021 10 buçuk aylıkken yürümeye başladı oğluşum bakalım kızçem ne zaman yürüyecek ☺️