Zynpsare Bebeğim iki gündür rahat uyuyamıyor yatırmadan önce xlear sprey yaptım burnunu temizledim yatırdım ama sürekli bir hırıltı var burnu tıkalı odasında mentol kaynattım yaptırdıktan sonra buharı açsın diye yakasına vicks sürdüm ama yok yok başka ne yapabiliirm sürekli ağlayarak uyanıyor yorgun gözlerini açamıyor tekrar burnunu temizleyeyim diyorum istemiyor kalkmak
1Beybiletto Zynpsare serum fizyolojik uygulayın balgam sümük direk akıtıyor youtubedan bakıp yapabilirsiniz
gokcekocyigit07 Zynpsare düzenli olarak serum fizyolojik ile çektirme yap, odayı düzenli havalandır ve odaya soğan kesip koy, doktorum tavsiye etmişti ve bizde işe yaradı, ayrıca da buhar makinesi de çalıştır. Bir de banyo yaptırmak da faydalı oluyor 😊
Sariiannee Zynpsare Oğlum da öyleydi eczaneden bir fısfıs aldım neredeyse anında açıyor burnunu..Adını bulabilirsem bana özelden yazın hatırlatın söyleyim size olur mu.
aysecbnoglu Zynpsare odasına yatmadan soğanı yarıdan bölün ve karanfil batırın soğana 10 tane felan sabaha kadar odada kalsın tıkanıklığı açıyor 🤗
E_kirkin0 Zynpsare lütfen Vicks kullanmayın bebekler için çok zararlı onun yerine cold mix var onu yakasına birer damla damlatın dilerseniz tabi annesi sizsiniz.
Kirpigiller Zynpsare ben yastığına cold mix damlatıyorum ve ya yakasına uyurken çok güzel açıyor burnunu ☺️
E_kirkin0 Kirpigiller ağır kokusundan kaynaklı solunum yetersizliği “ bronşlarda iltihaba yol açarak, mukus yapımını artırarak ve mukusun küçük bronşlardan temizlenmesini azaltarak çok ciddi solunum yetersizliğine yol açabileceği” yazıyor internette ve ölümle sonuçlanabiliyor.