Linaninannesi59 Kızlar kızım 4 ay 10 günlük yavaştan destekli oturtmaya başladık kendi oturmak istiyor kafasını kaldırıyor. Oturtunca da ıkınmalar kızarmalar oluyor. Bende korktuğumdan çok oturtmuyorum. Sizde durumlar ne oturtmaya ne zaman başladınızz
Kadernur Linaninannesi59 bizde 4 ayligix bazen yatirdigimda kafasini kaldiriyor oturmaya calisiyor 5 10 dakika oturuyorum
Snowglobe Linaninannesi59 5 aylık olunca oturtsanız daha iyi olur. Şuan kucağınızda oturtun sadece. Ve uzmanlar bebek istemiyorsa zorlamayın diyor
Meryem3476 Linaninannesi59 benim.bebegim 5 aylik sadece kucağımda destekli oturturuyorum. Bence çok erken iyi değil oturtmak. Kalça ve.omurilik gelişimi için .
Linaninannesi59 Kadernur Bizimkide öylee ama oturtuncada sıkılıyor ıkınıyor canı acoyor gibi korkuyprum daha hazır değil galibaa
Kadernur Linaninannesi59 doktorunuza sordunuz mu o sizi yonlendirir belki baska sıkıntısı vardir allah korusun
Linaninannesi59 Kadernur bu ay gidicem de deneme yapmak istedim çok istekli görünüyordu ama yapmıcam sormadan
Linaninannesi59 Meryem3476 Evett doğru herkes otırtmaya başladım deyince denedim inş soru olmaz daha da yapmamm
Gamzefisne bebeğimde 4 ay 17 günlük sürekli oturmak istiyor yatınca aglamaya başlıyor oturunca mutlu bence mecburen destekli oturtmaya başladim 🤦