Rizeli53 Korona olanlar belirtileriniz nelerdi acaba ?? bugün test verdim öksürük hapşırma burun akıntısından dolayı 🤔🤔🤔
Oznurckose1 Rizeli53 benim sırtım çok ağrıyordu bişi oyuyordu sanki birde ateşim çıktı kısa süreli 1 1buçuk gün sürdü, herkeste farklı belirtiler oluyor maalesef
Tuba11 Rizeli53 Koronanin ilkini atlatıp şuan ikincisini yaşayan biri olarak. Eklem ağrısı çok yaptı bende çok fena kemiklerim ağrıyordu sızlıyordu. Burun akıntısı, baş dönmesi yani gözlerde kayma gibi ve tat kaybı
Nurozcn Rizeli53 gece bi sıtma yakaladı sabah uyandığımda tüm vücudum ağrıyordu hatta üşüttüm sandım 3. Gün koku duyum gidince test yaptırdım ama negatif çıktı. Burun tıkalı gibi boğaz kuruluğu baş ağrısı vs belirtiler bunlar. 1 hafta kadar sürdü geçti
Rizeli53 Tuba11 bende sabah uyandığımda tüm vücudum ağrıyordu buz gibiydim acile gittim acildeyken gözüm karardı başım döndü fakat bu baş dönmesini açlığa bağladım ağrı kesici iğne yaptırdıktan sonra kendime geldim akşam 5 e kadar hiç bişey yemedim 5 de bi geldim eve ne bulursam götürdüm 😄😄😄 ama şuan su gibi burun akıntısı var sadece
dilfiruz Rizeli53 iştahsızlık halsizlik tat almada bozukluk su bile bozuk geliyor koku kaybı gözlerde kaşıntı ve kanlı kızarık bir görüntü öksürük baş ağrısı ateş Boğaz ağrısı öksürdükçe ilerleyen ses kısıklığı bende bunlar olmuştu.
edanurseverr Rizeli53 boğaz ağrısı aşırı bir sırt ağrısı yatarken bile acıdı yani birde ateş var bende canım ama benim 2 gün sürdü bugün 3. günüm şuan biseyim yok çok şükür
Rizeli53 edanurseverr ah o ağrı doğum ağrısından beter her yerin ağrıyor beni ağrı kesici iğne kurtardı beni ağrıdan
Mercimek26 Tat koku kaybı, burun akıntısı ve hafif halsizlik dışında bir belirtim yoktu benim. Tat koku gitmese gidip test bile yaptırmıcaktım. Baya hafif atlattım.
Ayse001 Rizeli53 çok geçmiş olsun. Turşu suyu ve kozalak şurubu içmenizde fayda var . Allah şifa versin ❤️🥰🥰