bsclk77 Sunshinemom lenf bölgelerine ılık bez koyun , lenf bölgelerini de tarif edeyim kasıklar , koltuk altı , boyun ateşi düşüren en etkili yöntemdir üstüne tanımam
Theodora Sunshinemom Uzerini inceltip elini ayagini isitmaya calisin duser atesi. Bence daha fazla yukselmeden calpol verin.
elifnisaaa03 alparlaninannesi aynı durumdayız acilde bakmiyolar dün gittik iki defa 3 gün sürer diyolar ya Allah korusun havale falan geçirirse diyorum şurup ver diyor şurup fayda etse ne işim var burda zaten dedim
alparlaninannesi elifnisaaa03 biz gittik boğazı şişmiş antibiyotik verdiler nasıl oldu sizin bebeğiniz
elifnisaaa03 Svly1212 hepsini yaptık düşmeyen inatçı bı ateşimiz var asla dusuremedik birazdan kendi doktoruna götüreceğim
Oznur_0708 Sunshinemom ateşten saymıyorlar bu dereceyi dişten dolayı olabilir telaş yapma geçen bizşm de oldu 1 gün sadece sonra geçti dişten oluyor ve calpol alıştırırsan her 37 derece ateşte bağışıklık kazanır etki etmez boşuna ilaç vermiş olursun
Sunshinemom Oznur_0708 zaten dün gece calpol verdim 1.5 saat oldu düşmemişti başına nemli bez falan koydum öyle düştü.bakalm şuan sıra bekliyorum ne dicekler.çnkü sabahta artmaya başladı hafiften 37,7 di
Arenbebek 38.2 de calpol verin 4 saatte bir donusumlu calpol dolven verin gece yatmadan da ayni zamanda fitil atin sadece kisakol zibin ve corapla kalsin cok gecmis olsun
Hsrtgndz Sunshinemom bı duş aldırın duştan sonra çörek otu yağı veya udi hindi yağı varsa ayak altına şurup göğse masaj yapın yoksa ayak altına limon sürün
Kustuyu95 elifnisaaa03 cok yuksek dikkat edin eger imkaniniz varsa acile gidin alarm veriyo ates atesten cok korkarim