Kaka olayı çok zor hele kaka tutmak yaşayan bilir. Uzun süredir kaka tutma problemi vardı kızımın. 27 aylıkken çişini öğrendi lazımlığa yapıyor klozetten korkuyor. Kakayı beze bile zor yapıyordu anca ilaçlar fitil vs. Yani kaka tutma olayına ilaçlarda çok etkili olmadı gelen kakayı tutuyor çünkü. Tamamen korku psikolojik. Birkaç gündür lazımlığına oturup yaptırdım kakasını. ( kaka gelince kalkmak istedi korktu ama tuttum oturur pozisyonda tutamadı ve yapmak zorunda kaldı) Oda şöyle oldu; Güle güle kakalar diye bir kitap almıştım oradaki çocuğun kakasını yaptğı sayfa hep açık tuvalette 😄çiş için her gittiğimizde görüyordu. Oyuncak bebeği vardı büyük, lazımlığı odaya getirip oturtup kaka yaptırdık. kakada çaktırmadan lazımlığa😄 un ve kakao 💩görüntüsünü veriyor.😄 insan çocuğu için herşeyi yapıyor 😄 ama hoşuna gitti sürekli lazımlığı odaya getirip bebeği oturtmaya başladı.hemen kaka lazımlığa tabi. Tabi bunun yanında Alkışlar aferimler herkes kaka yapıyor yap rahatla güle güle kaka vs. vs. çoook anlattım sürekli. ama çok faydası oldu. Belki sizede fikir olur diye yazdım.