Melike-Karan Oioi tabağı ve bardağı kullanışlı mı kızlar? Kullananlardan fikir almak istiyorum. Bugün aldım ama içime çok sinmedi.
bhrcpt Melike-Karan Bence kullanışlı değil vakumlu olması iyi ama çok kötü kokuyor. O koku midemi bulandırdı.
1ana1bebe Melike-Karan gereksiz pahali bebekler kaldirip atiyor bardaklari cok yumussak cok kolay icindeki dökülür
Milena11 Melike-Karan hiiiç memnun kalmadım o fiyata değmedi kesinlikle kaşık çok büyük ilk etapta mümkün değil onla yedirmek. Tabak zaten vakumu daha 6 aylık çekip atıyor bardağı kullanmadık daha küçük. Ama kesinlikle aklım olsa almazdım. Birde uzun süreli, kullanımda koku yapıyormuş
miraninannesi07 Bende bir hevesle komple setini aldım ama bebeğim asla kullanmıyor BLW istiyor ve daima mama sandalyesi tepsisinde yiyor 3 aydır öylece dolapta bekliyor 😑
Deletedmom5284 Ben çok seviyorum tabağından bir tane daha almıştım kızım sevince, kasesi, kaşıkları, bardağı, pipet seti ve temizleme fırçasını kullanıyoruz 18 aylık kızım
Kk41 Deletedmom5284 Neyle temizliyorsunuz . Sanki deterjan kokusu kalıyor gibi. Bebekler için olanını kullanıyorum bulaşık deterjanı
Goktugsmommy Aman aman bi ihtiyac değil açıkcası tek esprisi vakumsa vakumunu kolayca kaldırıp yere atabiliyorlar , he kullanmadık mı kullandık ama şuanki fiyatları hakettiğini düşünmüyorum
Deletedmom5284 Kk41 deterjan kokmuyor hiç yüksek ısıda yıkıyorum 70 derecede ekstra durulama yapıyorum