seheriko 1balkizannesi geçen ay aldım ilk defa . Bebeğimin cildi çok hassastı o yüzden cesaret edemiyodum bezini değiştirmeye ama iyiki almışım. Hiç taşırma yapmadı pişikte olmadı çok memnunum
Mlkrsln 1balkizannesi molfix kullanıyordum 1 hafta önce aldım kullanıyorum pişik ve taşırma olmadı kullanmaya devam ediceğim bende ☺️
1balkizannesi seheriko Teşekkür ederim ☺️ bende bimin bezini kullanıyorum 3 numaradan beri ve hep zam zam oldu şu anda 5 numarayı 59,90a alıyorum. Değiştirmek istiyorum ama cesaret edemedim.🙄Denemek istiyorum bir.
1balkizannesi etipuf Teşekkür ederim ☺️ bende bimin bezini kullanıyorum 3 numaradan beri ve hep zam zam oldu şu anda 5 numarayı 59,90a alıyorum. Değiştirmek istiyorum ama cesaret edemedim.🙄
etipuf 1balkizannesi ben komşumun tavsiyesi üzerine aldım 7. Aydan beri kullanıyorum 10 bçk aylığız ilk 7 ay sadece prime premium care kullandım ama deneyince o kadar para vermenin mantıksız olduğınu anladım. ☺️
1balkizannesi Deletedmom8453 hm anladım canım benimki 17 ay 25 günlük kız 10,5 kilo hangi numarayı almalıyım bide sen internetten felan mi alıyorsun?
1balkizannesi Deletedmom8453 neyse bir denicem ufak paket varsa daha sonra internette n de alrm memnun kalırsam 🍀