Zey-yus50 Melikesahinler kız estetik ve paranın gücüyle yeni birisi oldu resmen şimdide boşanıo bi snapında “ben buradaki yorumları çok takıyorum farklı biri gibi davranıyorum bu iğrenç bir şey” demişti son dönem herkes Yasin sana yakışmıyo vs diyodu öyle garip bi etkileşim oldu 🙄
Melikesahinler Zey-yus50 ben takip etmiyorum bundan haberim yok ama sosyal medya degil mi bunlar hersey yapar boşanmayı bile oyun haline getirebilirler
Tumego Melikesahinler şule yi bende takip ediyorum dört dörtlük yaşantıları vardı evde yardımcıları vardı evlerini mükemmel yaptırdılar şule hiçbir şey yapmıyordu gece mekanlarına gidiyorlardı eyleniyorlardı evde yemek yenecek bilmem temizlek yapılacak dert kaygı yoktu herseyi dilediği gibi istediği gibi alıyordu esnetil yaptırıyordu bunca rahatlığa rağmen nasıl ayrılıyorlar şaşırdım
Zey-yus50 Melikesahinler ay bencede oyun amaç etkileşim kasmak TikTok ve şahsi hesapların takipçisi çoğalsın baktım tiktokta eski videolar duruo üstelikleri silmişler bi değişik
bombacimulayim Melikesahinler o kadın ve kocası şarlatanın teki. Asla takip edeceğim tipler değiller. Boşanmalarına üzüldüm ama o kadına prim verenleri anlayamıyorum
Degrmenesra Melikesahinler bende dün gece gördüm çok üzüldüm çok sevdiğim bi çifttiler yazık haklarında hayırlısı buymuş demekki
ozlemikka BAL_EVLAT16 işleri güçleri millete hava atmaktı, bende sevmemiştim. Herkes gibi onlarda bosanabilir onlarin bir üstünlüğü yok ki.
Kelebeklerdeniz23 Yesillimon aynen ben de öyle gördüm antifenomen yalan haber diyor. Hatta büşranur çalar da pot kırmış sanırım ne alaka ya az önce beraberdik öyle bir şey yok diye storide atmış ama sonra storiyi silmiş. Etkileşim için diyorlar fotoları silmişler ama reels videolarının hepsi duruyor hatta izlenmeleri de artmış bu yüzden
Yesimsahin Meva21 prim olacağını zannetmiyorum zaten herşey ellerinin altında ve yeterince de tanınıyorlar
Canimoglum1204_- Bende çok seviyorum ve severek takip ediyorum çok güzel bir kadın giyim tarzı zevki muhteşem bosanmalarina şaşırdım ama geri barisilar bence de biranda bisanoyoruz demeleri garip reklamda olabilir
aloeverrra Melikesahinler bu kadar göz önünde yaşanırsa olacağı bu, saçma sapan hareketleri vardı zaten Türk aile yapısına uymuyorlardı ne yalan söyleyim üzülemiyorum bu tiplere