Snyyvzz Merhaba arkaşlar 7 buçuk aylık Oğlum var 3 saate bir mama istiyor 150 cc geceleri 3 defa kalkmış oluyor yani büyüdükçe uyanmamalı gerekmiyor mu gece bi kere beslenme yetiyor diyorlar ama biz de öyle değil yardım eder misiniz şimdiden teşekkürler 🥰
Csknozge Snyyvzz alıskanlıktan bence siz mama vermeyin her seferinde benimde oglum mamayla büyüdü tek 1 kere kalkar içerdi şimdi 14 aylık mızıklansada etsede mama içmemeye basladı geri dalıyor uyuyor yanıma falan alıyorum uyuyor
Didem4957 Snyyvzz 150 CV mama bence az benim kızım 1 aylık akşamları sütüm olmadığı zaman sadece mama veriyorum bir defalığına 120 ml içiyor az geldiği için sürekli uyanıyor olabilir kimse açken yatamaz çünkü
Snyyvzz 1995 sürekli kabızlık yaşıyorum gece 11 11 buçuk gibi düzen oluşturmaya çalışıyorum ama zor ☺️
Eylulhuma16 Snyyvzz mama icin ya tam yemedn tekrr daliyo snra ha bire uyaniyo adam akıllı yese uyanmicm acikip
Csknozge Snyyvzz yani o da doğru değil kimisine göre ama benim oglum dogdugundan beri öyle yanımızda yatar bizimde hosumuza gidiyor ayırmayı düşünmedim hiç 🥰
Hamzaligunler Snyyvzz 2 kızımda sütten kesene kadar geceleri 10 dk da bir kalkardı sürekli emmek isterlerdi .