Seymagil Bir buçuk haftadır ne yaptıysam geçmedi sadece kasık ve pipi kısmında kızarıklık ve benekler var üç farklı krem kullandım bez değiştirdim yine geçmiyor, doktora mi götürmeli yoksa güzel bir önerisi olan var mı acaba
Tugce_hckrkmz37 Seymagil aynı durumdan müzdaribim ama pişik deil bizim cnkü ne acı var ne bişe doktorum sudocrem sür dedi ama napsam geçmiyo azalıyo tekrr cogalıyo bezi değiştirdim ondan oldu sonra eski beze döndüm ama hala geçmedi ben alerji oldugunu düşünüyorum pazartesi gidicem doktora
Meyra Seymagil önceliğiniz her zaman için doktor olsun bazen altında allerjik sebepler olabiliyor çünkü birde bebeğiniz kaç aylık egerki diş çıkarma dönemindeyse ondan da kaynaklı olabilir
Emir123ali Seymagil bence doktora götürün geçmeyen pişikse baktırmanı tavsiye ederim canım geçmiş olsun
glsma06 Seymagil bez degistirmeyin bence devan edin hangisini kullaniyorsaniz bu hafta sunnet oldu bebegim ve bardak kapadigim yerler pisik olmustu desitin (mor olan ) ve troysd krem kullandim her bezini actigimda donusumlu surdum iyilesti suan tavsiye ederim sudocrem de almistim ama hic faydasi olmamisti deneyin isterseniz
Nazenin87 Aynı şekilde çok pişik olmuştu oğlum ıslak mendil yüzünden . Hamazinc krem ve travazol kullandık hemen iyileşmişti.
Sdkanur Seymagil canim bizim de oyleydi krem degistirdim bez ıslak mendil hepsini degistirdim yine geçmedi kantoron yağını burda okumuştum 2 sürmede gecirdi ufacık yara şeklindeydi onu bile kapattı
Vuslat23 Seymagil pipi ucuna göz merhemı varya onu sür tremıycn mıydı o , popo ve dıger kısmada travazol hematol ıkısını karıstır
BirrPrensessannesi Seymagil bu msj burda dursn yarn size bir krem adı vericem kızımın boynu o şekilde aynen kabarık kırmızıydi bir sürü krem vs kullandm geçmedi doktora kontrol de dedm ve bize bir ilaç verdi 1 kere sürdm ve ertesi gün bişi kalmadı inşallah yarn unutmam atarm
Emine1002 Seymagil geçmeyen pisiklerde muhakkak altta yatan bı sebeb vardır doktora danışmanızı tavsiye ederim
Sagner Seymagil bizde de çok beter oldu döküntü kızarıklık yani mantara kadar gidiyordu herşeyi ama herşeyi denedim geçirmedi ama sarı kantoron yağını sürdüm tek seferde geçirdi evimde iki kavanoz var normal yaraya bereye de aşırı iyi geliyor geceden sabaha kesik yaralarını dahi inaanılmaz ölçüde iyileştiriyoe