Azizeugur Doğduğu günden beri uyandığı zaman 3 4 saat uyumuyor, durmuyorda sürekli uyutmaya çalışmak zorunda kalıyorum 2 yaşında kızımda var çok zorlanıyorum öyle olunca. Böyle olup düzelen var mı ne zaman düzelecek yoksa hep böyle devam mı edecek acaba 😕
Xxxyyy07 Azizeugur benim bebegim de oyleydi. 5 saat uyumayip 5 saat uyurdu. Uyandiktan 45 dk sonra falan uyutunca hemen uyudu sonra hep saatli uyuttum kacirinca uyumuyor
Alka Azizeugur Benimki hiç uyumuyor desem yeridir . ☹️☹️ Kucakta uyuyor yerine koyuyorum başlıyor ağlamaya.
esraesma Azizeugur Öncelikle Allah kolaylık versin, sabrınızı artırsın🌸 benimki şimdi 16 aylık, yenidoğan zamanında 18 saat uyumadığı oldu, gerçi şuan hala çok zor ve az uyuyor ama en azından zirvede bıraktı😬
fermaninannesi Azizeugur sen öyle diyorsun benim oğlum 27 günlüktü hiç unutmuyorum yılbaşıydı gece 1’de uyandı sabah 9 buçuk oldu uyumamıştı en sonunda kaynanama gittim uyuttu bende kaynanamın yatağında uyudum 🤦🏻♀️
Azizeugur Xxxyyy07 tam uykusu iyice açılmadan emzirip uyutursam uyuyor ama altını değiştirdiğim zaman tamamen uyanıyor hemen uyutmaya çalışıyorum yok ne ayakta ne kolda ne emerek hiç bi şekilde uyutamıyorum 😕 en son 3 4 saat geçiyor uyumak zorunda kalıyor dayanamayıp