Eminaresad güne günaydın diyerek başlıyoruz beslenme falan alt açmaya geliyor sıra altını yavruma anlatarak temizliyorum şu an şunu yapıyorum bunu yapıyorum sonra bu altını silmem için mendilin bu pişik kremin şimdi bunu surucem şimdi bezinin sağ tarafını sol tarafini kapatıyorum CITCITLI badisini kapatırken citcitlarini sayarak kapatıyorum evi bi geziyoruz burası oturma odası burda oturup tv izliyoruz bura misafir odası burda yemek masamız var yemek yiyoruz burasicmutfal yemek yapıyor anne burda burası lavabo cisimizi burda yapıyoruz burası banyo vs işte sonra zeka kartları var 2 saniye de bir şekilde sırayla onları isimlerini söylüyorum gösteriyorum her seferinde farklı sırayla sonra spor yapıyoruz 20ye kadar sayı sayarak sonra peluş posetli oyuncaklarını elime alıp misal ben mavi bir kuşum gök yüzünde uçarım şunları bunları yaparım diye anlatıyorum sonra parmaklarını sayıyoruz beraber birazcık yüz üstü yatıyor aynayı elimize alıp bu çenen bu burnun bu ağzın diye 3 güne bir bir fazlasını ekliyorum mesela bugün gözümüzü de öğrenmeye başladık böyle çıngırak tutturmaya başladım bi de bu sayede iki günde daha fazla tutmaya başladı ya da gerçekten gelişimi öyle 🤗