Mirayalp Kızlar bebebgim 8ay9günlğk sizce ewde kıymayla yiyebilecegi köfre yapsam olurmu erknmi yada yediren warmı
16102018 Mirayalp benim de bebeğim 8 ay 12 günlük günde kendi avuç içi kadar köfte yiyebilir demişti sağlık ocağında ki ebe
DefneRana3881 Mirayalp benimki de 8 ay 12 günlük yarın yapacağım inşallah köfte kanı düşük çıktı doktor köfte yedir dedi
Yersu Mirayalp biz yeni 8 aylık olcaz 7 aylıktan ber doktor bize evde kendimiz köfte yedirmemizi söyledi ben yaptım yedirdim hiç erken değil sizde yapın yedirin
Melike_elanur Mirayalp bizde 8bucuk ayligiz artık veriyorum hem yemeklerinde hemde köfte olarak suda pişirilip. Bölüp az az yediriyorum yoğurtla
GUBILIK Mirayalp hayir. Damaklari ile ezebilecek urunler verebilirsiniz. Parmak patates , havuc, kabak da verebilirsiniz.
GuldenKutay Mirayalp bebeğim 6 aylıktı düz kıymayı verdim ben bişey de olmadı. O yutma becerisinden dolayı diyorlar
Koray Mirayalp kuzu kıymasından köfte yapıp verebilirsin ben doktor aracılığıyla vermiştim artık küçük değil çorbalarınada katabilirsin