Arendenizinannesi Arkadaslar bebegım 4 ay 25 gunluk. Desteksız uyuyamıyor. Bu sebeple uyuduktan hemen sonra uyanıyor ve kendısı uykuya dalamıyor. Uyku egıtımı konusunda sızler neler yaptınız. Yardım mı aldınız? Uyku egıtımı Ücretleri yüksek ne yapsam bilemedim?
Buseeeay Arendenizinannesi YouTube da kundak uyku var kuzum pınar hanım normalde ücretli ama YouTube da videoları var onları izle yaparsın
Kaan25_ Arendenizinannesi valla bizde 4 ay 12 günlüğü gece elleri açık meme ile uyuyor acıkınca mırıldanıyor veriyorum gündüz full sallayarak bende kendi kendine uyusun diye uykusuz bile tuttum yok sallamadan uyumuyor ayaktan ininca uyanıyor sabahları kundak yapıyorum bende bekleyeyim köşede
PurpleTail Kaan25_ uykusuz tutarsanız uykuya dalması güçleşir. Uyku uykunun mayası derler.. yavaş yavaş sallamayı kesip yatağında pışpış yapmaya baslayın ayı daha küçükken çabuk alışır
Lulemom Arendenizinannesi memede uyutmayı bilmiyorum. Ama benimkide sallanarak uyuyordu sadece. Salla dur yöntemiyle 4 ay 20 günlükken verdim. Erken olduğu için çok zorlanmadı. 3. Günde tamamen desteksiz uyumaya başladı.
Kaan25_ Arendenizinannesi ayağı bırakmayı deniyorum sabahları çok huzursuz oluyor mırıldanıyor sanki canı yanmış gibi ağlıyor bide inşallah alıştırırız
Gulsenyilmaz Arendenizinannesi bizim uyku problemimiz 4.ayda oldu ne yaparsam yapım uymuyordu kucagima alip zipliyordum resmen uyutmak için sonra bir gun 4yasindaki kuran kursuna giden yeğenim ilahi ezberlemesi gerekiyormuş açtı 571 de bir gunes dogdu diye bende kızımla uzanıyordum ona ilahiyi söylüyordum bir baktim uyudu sonra diger uykusunda dedim Ali tekrar ac bakım tekrar açtı yanina uzandım konustum onunla sacini oksadim uyudu dedim tamam buldum acıyorum ilahiyi uykusu geliyor uyuyor öyle devam ettim. Yani bir şekilde çocuktan ipucu bulup o sekilde uyutmak gerek sanırım