Sevgiela Kızlar bebeğim 9 aylık 2 gündür kafasına ara ara vuruyor sonra oynamaya devam ediyor sebebini bilen var mı veya başına gelen
fn2827 Sevgiela canım genelde psikolojileri bozulduğu zaman dikkat çekmek için yapar bebekler ve çocuklar böyle şeyleri. Yinede bi doktora götür derim. Sonuçta kafasını vuruyor Allah muhafaza beynine zarar verebilir
Mavisimmm Sevgiela başı ağrıyor olabilir mi acaba sürekli yapmıyorsa yani benim kızım sürekli yaptığı için sadece kendine vurmak değil bize de vuruyor vurdukça mutlu oluyor anlamış değilim bende
pervin_t Sevgiela benim kızım 15 aylıkken öyle yaptı teyzemler konuşmak istiyor konuşamıyor öyle yapıyor bebekler dediler 🤷🏻♀️
Sevgiela Mavisimmm hiç bilmiyorum ama şimdi elimle dişini elledim daha diş çıkarmadık iğne ucu gibi elime battı ama yarılma falan yok gözüken bişeyde
Sevgiela pervin_t inşşah ya diştir yada bişeyler anlatmaya çalışıyordur çok huzursuz oldum süreklide birlikteyiz oynarız
Sevgiela Mavisimmm ah inşşalah öyledir ama ağızda salyalanma da yok anlayamadım bir türlü diş mi diye elime de battı ama
Poncikellaa Sevgiela benim kızımda 9aylık o da vuruyor bi kaç haftadır hayır yapma fln diyorum ama tekrar yapıyo oyun olduğnu sanıyo sanırım ben tepki verdikçe😬