Mevaaaa Arkadaşlar kızım tam 3 aylık bugün kontrolü vardı 6300 kg 62 cm boyu 🌸 bir ay da 600 gram almış sadece mamayla besleniyor bana bir ay da 600 gram az gibi geldi aynı doğum yapan arkadaşlarım bebekleri 7 kilo falan ama hemşire biraz mamayı kontrollü ver halbuki 3 saatte bir 90 CV veriyorum aslında çok kilolu da değil ama kafam karıştı biraz daha çok alırsa çocuk doktoruna göndeririz falan dedi benim burda okuduklarıma göre gayet normal kilosu sizin bebekleriniz kaç kilo
mavisinannesi17 Mevaaaa hayır kilosu normal hatta sınırda benim oğlumda bugün tam 3,5 aylık oldu 6.460kilo bir ayda aldığj 460gr ama doktorumuz bu aylarda hareketlendiğini artık kilo alınının yavaşlıcanı söyledi korkulcak bişey yok sağlıklıysa bebeğin sorun yok kilo önrmli değil
Selenay Mevaaaa canm benim kızım 2 buçuk aylık ben emziriyorm ama günde 1 yada 2 biberon mama veriyorm vallar yeni yeni 120 cc içmeye basladı 3 aylıl cocuk için 90 cc o yüzden az geldi bana 🥺
Mirac_21032019 Mevaaaa bizde tam 3 ayligiz 7 kiloyuz oglum var 6.300 az degil kiz bebekler her zaman erkeklere gore daha az olur kilolari gayet normal bence ama şuna kafam takildi 3 saatte bir 90 cc az gibi geldi bana biraz saati dusursen sank8 daha iyi olur
GizemDmlSak Bence kilosu normal 3 aylik kntolde 6350 kilo 63 cm di zaten 700 gr almis 1 ayda hersey yolunda dedi doktorumuz
Adadoga Selenay canım benim kızımda 2 buçuk aylık aç karnına 90 cc ile doyuyor seninki fazla gibi geldi bana
Mevaaaa Selenay kuzum kendi anca bu kadar içiyor ben 120 yapıyorum hep 90 içiyor 30 kalıyor acıkınca yeniden yapıyorum bende içse bende. 120 veririm
Mirac_21032019 Mevaaaa 120 yapma saat araligini kisalt istersen oyle oyle midesi genislerse icer 120 yide zamanla
Bartununannesi Benim oğlan ondan dahada fazla, her bebegin kendine özel bir gelişim tablosu var. Ve kilosu ayina göre gayet ideal, 600 gr da almasi gereken bir kilo az değil.
Mirac_21032019 Mevaaaa ben 2 saatte bir 90 cc veriyorum yatacagi zaman bi tek 120 cc veriyorum cunku gece uyanmiyo ac kalmasin diye
Deletedmom0340 Mevaaaa canım bence kilosu gayet iyi benim oğlumda 3 aylık 29 Mart doğumlu 7600 gram kilo 64 cm boy ama Doğum kilosu da önemli. Oğlum 3780 doğmuştu. Senin bebeğinde gayet güzel bence gelişimi. Benim oğlum biraz emmeye düşkün o yüzden bizimki böyle. Endişe etme yani