Abdulazim04 Anneler oglum 24 gunluk ve dogumdan beri cildi kabuk atiyor krem surdum zeytin yagi suruyorum ama bir turlu gecmiyor doktora gosterdim krem verdi bir haftadir suruyorum ama yine var ne yapmam gerek
ozgesel1seyler Abdulazim04 bizimde cildimiz narindi doktorumuz bioderma atoderm intensive baume isimli kremi onerdi 2 aydir kullaniyoruz cok ama cok memnunum bir anne olarak sonuclardan
ozgesel1seyler Abdulazim04 bioderma fransiz menseili bir marka bircok avrupa ulkesinde sephoralarda da cesitli urunleri satiliyor. Uzun suredir gittigimde bakmadim ama douglas’larda da olabilir
Abdulazim04 Elifsaresmom yarin ilk isim onu almak olucak o zaman tesekurler inchallah gecek bu kuru cilt
ozgesel1seyler Abdulazim04 Zengin icerikli yatistirici nemlendirici bakim kremi diye turkceye cevirmisler. https://i.hizliresim.com/nbgv7g.jpg Bu kadar kuruydu kizimin cildi doktorumuz bu kremi onerdi ve kullaninca iki gune toparlandi.
Minikprensannesi Abdulazim04 lınola şampuan ve nemlendırıcı bire bir çok güzel şiddetle tavsiye ederim musteladan daha iyi