Balcicek1 E bebekte indirim var. Bebeğim için yazlık elbise almak istiyorum fakat bedenine karar veremiyorum. Yarın 4 aylık olacak şuan 6 aylık giysileri giyiyor. Yaza 8-9 aylıkken 1 yaş mı giyer 9 aylık mi? Hangisini tercih etmeliyim.
Afram96 Balcicek1 benim kizim suan 3,5 aylik ve neredyse 1 yas aliyorum. Asiri dar kaliplari ya bence almayin
Balcicek1 Almondeyed 9 aylık hiç bakmayayim o zaman 1 yaş 1.5 yaş mı uygun olur. 9-12 ay dediğiniz 9 aylık diye gecen mi yoksa 1 yaş mi
Balcicek1 Afram96 evet kalıpları gerçekten dar 6 aylıkları giyiyor şuan tam oluyor. Bebeğiniz kaç kilo
Afram96 Balcicek1 en som 2ay 25 gunluk falandi goturdugunde 5,5 kiloydu. Suan 3ay 22 gunluk henuz kont goturmedim. Ama cok dar kaliplari bula alakali post bile acmistim. Hadi simdi 6200 olsu diyelim misal resmen 1 yas aliyorum ya bu kadar olmaz
Balcicek1 Afram96 ben en son 3. Ayın başlangıcında gitmiştim sağlık ocağına 5900 civarıydı giysisi ile şuan kaç kilo bilmiyorum ama 6 aylık giyiyor yeleklerde 9 aylıkta oluyor gerçekten dar kalıplar
Brutal-Betty Balcicek1 e bebeğin kalıpları çok küçük oğlum 5 aylık ,12 aylık slopet aldım tam oldu keşke daha büyüğünü alsaydım