bukaga Liyamomyy valla ama yukarıda olan bi kac örnek var işte doktorumuzda bu örnekleri söyleyip korkutmustu rabbim korusun :(
Liyamomyy bukaga bnde çok pimpirikliym cnm her konuda ama bu kadarı çok yorar insanı bnce mikrobada ihtiyaçları var bagisikliklari için
Yigithan_2121 bukaga bence korkmayın hiç bir şey olmaz doktor ne çok da abartmış çeşme suyu yutmasin diye bı yudum da ne olabilir içinizi fereh tutun biz çocukların üstüne çok düşüyoruz önceden bırak yıkanma suyu içmek için bile çeşme suyu bulamıyordu gayet sagliklilar ve çocukların her mikrobu almaları gerekiyor vücutları mikroplara karşı dirençli olabilmeleri için yoksa ilerde sürekli hasta olurlar bu benim acım katılan olur katilmayan olur
bukaga Yigithan_2121 cok doğru bende çeşme suyuyla büyüdüm valla bu yeni nesile ne dikkat ediliyor hoş kötü bişey mi değil ama zorrrr bize de zorrr
Yigithan_2121 bukaga aslında zorluk kadar bide kötülük ediyoruz bırakmıyoruz bı mikrop görsün sonrada sürekli çocuklar hasta
hilaliii bukaga bu kadar evhamlı olmayın ya ne olacak çeşme suyundan falan kendinizi yaşlandırıyorsunuz salın biraz…
Coala bukaga köpükleri yalar, suyu dökerim dilini dışarı çıkarır, oynasın diye önüne su koyarı hüüp diye çekmeye çalışır, yemek saati bu kadar istekli değil ama iş banyoya gelince herşeyi yer içer🤷🏻♀️🤷🏻♀️