AslanannesiAyse Hani şu reklamlarda veriyor ya sleepy extra ondan sipariş verdim hiç güzel değil 2-3 çişle hemen doluyor günlük aktivite bezi dedikleri böyle bir şey miş demek ki
Lovers_33tantuniyam AslanannesiAyse Bez değişikliği yapınca bebeğinizin poposu tepki veriyor mu bizde değiştirmeyi düşünüyoruz ama kararsız kaldım🙄
acemi_ana AslanannesiAyse pişmanlık resmen bi iki çiş de hemen çıkıyor günde iki defa üst değiştirdiğim oluyor memnun kalmadım valla ne yalan söyleyeyim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ZMK AslanannesiAyse baby me külot bez kullanıyorum prima premium care hayranı biri olarak söylüyorum aşırı memnunum primayla aynı ne taşma ne iz o kadar rahat ki geceleri altını almıyorum ve çok işiyor kızım hiç taşmadı geçen toptancı marketten uygun diye fiyatı denemek için sleepyy natural aldık aşırı ince olduğu için 2-3 çişte balın gibi şişiyor hiç beğenmiyorum sleepynin bezlerini baby me tavsiye ederim
AslanannesiAyse Hepsiburada nın ikincisi 1 TL kampanyasından sipariş veriyorum bio natural den çok memnun kaldım fakat şimdi onda indirim yok bu sefer baby turco gelicek oda fena değil
elifert AslanannesiAyse baby turco nasıl acaba ? Sleepy bio natural kullanıyorum ama şu ara onunda fiyatlarını uçurdular
AslanannesiAyse Lovers_33tantuniyam valla bu aralar hep kızarık ama bezden değil sanırım bu ıslak mendillerden baby turco nun Gül kokulu olanından sipariş etmiştim popsu güzel koksun diye 😬ama şimdi lavabo da yıkayıp öyle kullanıyorum
AslanannesiAyse DurununAnnesiiii evet denedim 50 li paket almıştım indirimden onu kullandım gayet güzel doğal Çukurova pamuğundan yapılmış
Lovers_33tantuniyam AslanannesiAyse Anladım hassasiyeti olunca insan tedirgin oluyor ıslak mendilleri hala Yenidoğan kullanıyorum 🙃
AslanannesiAyse ZMK e-bebek değil mi ona da çok zam gelmiş ama siz kaç numara kullanıyor sunuz yani ben şuan 4 maxi kullanıyorum ve tanesi 1,25 i geçmiyor daha yeni sipariş verdim baby turco 90 lı 2 paket 189 TL
Lovers_33tantuniyam idilidil Bende sleppy 5 numara kullanıyorum geçmeyi düşünüyorum kalitesi çok düştü fiyatlarda uçtu bakalım artık
AslanannesiAyse Lovers_33tantuniyam kaç aylık sizinki ? Yenidoğan ıslak mendilleri tahriş etmiyor mu??
Lovers_33tantuniyam AslanannesiAyse 18 aylık oldu sleppy natural yenidoğan kullanıyorum bi sıkıntı olmadı