Mahinursmr Bernur_GT ben kızıma aldım cok severek kullanıyor hatta sıkılırmı diye düşündüm sıkılmadıda cok mutlu oluyor ayaklarına çırpa çırpa istediği gbi hareket ediyor 😊
ezgioyku Bernur_GT Mahinursmr Minikurabiye Bernur_GT Mahinursmr kızlar benim bebeğim 4 aylık, kullanabilir miyiz acaba? Yoksa daha erken mi
Mahinursmr Minikurabiye 7 aylıkken aldım kızıma büyük şişme havuz almıştık ilk onda denedik biz havuzun içinde tuttuğumuzda sinirleniyordu boyun simidini takınca kendisi hareket ettiği için cok mutlu oluyor su anda 8 aylık 1 aydır kullanıyor 😊
Bebeminnie ezgioyku kullanabilir, biz 4 aylıkken başladık bluuh babyden aldm instagramdan şuan 5.5 aylık çok seviyor
Antlbulut ezgioyku Bn 3 aylıkken kulnnaamaya basladm bebek spa merkezinde cok mutlu 5 kg üzeri ise kullanabilir
Mahinursmr Minikurabiye havuzun markasını bilmiyorum ama büyük boy olanlarından ayakta durunca öyle boyunu geçmiyor ama yürüyemediği için ayakta da duramıyor😊
aslanlarin_mom Bernur_GT aslında SPA’ya götürmek yerine alıp evde kullanmak daha iyi randevusu yok osu al simidi havuzu istediğin zaman yüzsün çok mantıklı ve uyguna geliyor burda yarım saati 150 tl oda bebeğin istemezsse o an para püfff🤪😂