Hrygkc Memem o kadar yumuşadı ki eski haline döndü küçüldü sütüm yok gibi sanki durduk yere oldu bebek sürekli emmek istiyor emziriyorum ama doymuyor sanki neden böyle oldu ya
UMUTUMM___ Hrygkc bende seninle ayniyim 61 günlük oğlum göğsüm sönmüş balon gibi oldu😢😢sütüm çekilmiş sanırım 5 dk emiyor ağlıyor gelmediği icin sanırım
AnnaKarenina_ Hrygkc gögüsler terbiye oluyor zamanla o yüzden yumuşak oluyor sütüm yok diye düşünmeyin emzirin birde büyüdükçe daha sık emmeleri normal
Edaacvk Hrygkc zaman gectikce göğüs sadece bebeğin emdiği kadar süt üretir. Benimde öyle ama yetiyor sütüm
Rabia4646 Büyüdükçe daha çok süt aliyorlar göğüs daha çabuk yumusuyor. İlk zamanlardaki doluluk olmuyor zaten
Katun Hrygkc ilk zamanlar süt üretimi kontrolsüzdür. Memeler zamanla hem süt üretmeye adapte olur hem de bebeğin ihtiyacı olan miktarda üretim yapar. Buna meme terbiyesi diyoruz.
Aliaslan1 Hrygkc hormonların etkisi geçtiği için artık dolu ve sert olmuyor yani gereğinden fazla değil de bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyor bir de emme sırasında üretmeye devam ediyor.
Alka Hrygkc benimde öyle sürekli göğsümde .24 günlük . Normal dedi bana herkes daha yenidogan olduğu için . Açlıktan değil nasıl diyim.refleks gibi sürekli emmek istiyor. Gazi var benimkinin ona bağlıyorum.