saresmami 4 aylik kizim. Dün basladi belirtileri. bu sabahta ishal basladi. Cok doldurmuyor bezini ama demin 4. kez yapti. Baya sulu yapiyor. Normal mi? Kaz kereye kadar normal olur hastayken yapmasi?
mutluailem123 saresmami benim kızım da rota virüsü oldu günde baya yapıyor reflor aldırdım eşime ishal kesici 4,5 gündür bizim ki ishal geçmiş olsun canım ya
saresmami mutluailem123 sizede gecmis olsun bacim. Nasil bir ilac bu? Rota asisi varmiydi? Bizde rota asinin 2. dozunu haftaya yaptircaz insallah. Belirtileri neydi cnm? Kac kere yapiyor günde?
Mczm Bizde covid olduk oğlumda sadece ateş ve öksürük olmustu. İsal yoktu ama normalde isal olursa reflor veririm bebeğiniz küçükmüş ama sizin bir doktora götürün isterseniz
saresmami Mczm reflor dediginiz nasil bir ilac? Cocugunuz kac aylik? Doktorumla iletisim halindeyim 1-2 kere daha yaparsa bilgi vericem insallah
saresmami Pembebeyzmavi yaa takip ediyim ama öyle dolu dolu yapmiyor o yüzden pek takmadim kafama yinede soriyim dedim
Arasasyaarya saresmami tabi ama patates haşlamıştım muz nişastalı su vermıştım pirinçi bekletip az suyundan 2 günde geçmişti ama öyle cok yoğun değıldı tabi
mutluailem123 saresmami ilk belirtisi kusmaydı ne versem çıkardı sonra ishal başladı ishal her dk yapıyor ya sınra ateş başkadı ishali çok gidiyor ya