Deryaderinasel Arkadaşlar bebeğimin damagi alttan kıpkırmızı olmuştu şişmişti şimdi üstten disini gördüm kökünde dış jeli olarak ne önerirsiniz en iyi gelen
Deryaderinasel Deryaderinasel yani sadece çocukla ilgili olsun bu sorulanlar eşimle ilgili birşey yazmıştım yüz kişi yazdı şimdi şuna bak
Selmann Deryaderinasel canım ben kendim evde ufak bi kavonaza 9 10 karanfil atıp üstünü gececek şekilde hakiki zeytinyağı koyup kapagı kapatıp 1 gün dışarda 1 gün buzdolabında beklettim sonra günde 2 veya 3 defa damaklarına onunla öasaj yaptım o şekilde rahatlattım instagramdan bi hemşire paylaşmıştı sende deneyebilirsin
Deryaderinasel Yani bı kaynana eş sorunları olsa hemen yazmistiniz çocukla ilgili birşey olunca kimse yazmıyor
Seahammer Tetagil kullanıyorum cnm ehh aman aman değil ama birazda olsa etki ediyo gibi sancılı geçiyo biraz jeller için iyi değil yazmışlardı hiç almadım o yüzden
Sevgiela Deryaderinasel bende elimi gezdirdim elime iğne ucu gibi battı ama salyalanma falan yok huzursuzluğu var sadece siz nasıl anladınız diş çıkardığını beyaz gözüktümü
Deryaderinasel Sevgiela alttan kırmızı olmuştu sonra bı baktım diş tırtıklı elime geliyor ve gözüküyor dişinin ucu
melekdag Deryaderinasel nurse harweys ın dentigel diş jelini kullanıyorum iyi geldi gibi ama anlık kurtarıcı gibi bişe bu jeller .