Skrszsrp Az önce uykusuzluktan bayılacaktım. Hani geç çıkan diş daha kolay çıkıyordu. Doktor sadece dentinox dedi, çok taraftar değil ama ben her öneriye açığım. Neler yaptınız? Allah rızası için söyler misiniz
momandad_16 Skrszsrp 5 buçuk aylık ilk dişini çıkarıyor zeytinyağı karanfil sürüyorum biraz hafifletiyor ağrısını ateşleniyor dolven veriyorum o iyi geliyor onun dışında yapabildiğim bişey yok uyumuyor huysuzlaştı iyice zaten huysuz bi bebekti bünye alışık yani 😀 geçecek zamanla yapcak bişey yok
Gamz Skrszsrp 7 aylık 3 tane patladı 4 yolda bizde aşırı huysuzsuz her yolu deniyorum tetagil diye diş garnetülü var trentyolda istersen Bi onu dene yada soğanın suyunu sıkıp diş yataklarına diş kaşıcıyla süre bilirsin
Yasemin38 Skrszsrp sık sık emzir canım ağrı kesici özelliği var anne sütünün. Karanfilli zeytin yağı iyi gelir. Havuç falan verebilirisn kontrolünde. Fırça gibi diş kaşıyıcılar iyi gelir
Skrszsrp Madina95 9.5 aylık. Üstelik gaz problemi yeni bitti şimdi dişten uyuyamıyoruz. İşimden eğitimimden her şeyimden oldum, canı sağ olsun ama artık uykusuzluktan nöbet geçiricem . Annem bakıyor bakıcı da var ama işte ayrı kalamıyorum, ağlama sesine de uyanıyorum hemen. Kurdeşen döktüm ya. Hadi emin ellerde diyorum sonra bu sefer rüyamda kabusssss, dayak yemiş gibi hemen uyanıyorum. Zaten uyuyamıcam diye de temine girip uykuya dalamıyorum.
aysskarks Canım tam patlatma zamanıdır ondan öyledir agrı kesici rahatlatıyorsa hafıf ateşi varsa verebilirsin bence bizim de ilk dişilerde çok cekmıstim ılık duş aldırabilirsin eline doğum kemırecegı birsey verebilirsin
Madina95 Skrszsrp canım, çok iyi anlıyorum seni😭 ben tek başıma bakıyorum oğlumu, günde 2 saat uyuya bilsem şükür ediyorum 😭bıktım, çok yorgunum 😭geceler 15 dk da bir uyanıyor ,gaz ,kolik ,dış ne varsa hepsinden var 🤦🏻♀️
Skrszsrp Gamz evet şimdi eşime sipariş verdim. Bakalım :( getirecek birkaç saate. Bir mucize olsa da işe yaraşa. O ağlıyor ben ağlıyorum/ zaten riskli gebelikti, ha kaybettim ha kaybedilen diye diye. Doğdu yoğun bakımda derken psikolojim allar bullak.
Skrszsrp Madina95 evet ya yaşamayan anlayamaz. Tek tutunduğum Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etti. İşte de çok korkuyorum kucağımda uyuyakalır mıyım diye. Zaten anksiyete için tedavi görüyordum. Bebekle birlikte tavan yaptı :( öyle ağrıdan da ağlayınca dağılıyorum resmen. Allah sana sabır versin ve cidden çok tebrik ederim. Tek başına, harikasın.
Madina95 Skrszsrp napalım onların bize ihtiyacı var, geçer inşallah ,sabretmekten başka çaremiz yok 🤷🏻♀️
Skrszsrp Yasemin38 fırçayı da alayım bari. Diş kaşıyıcılar etki etmedi (10 tane vardır farklı farklı:( (( belki karanfil zeytinyağı fırça bir nebze rahatlatır
Skrszsrp Madina95 bizimkinin de şişlik bir ay falan devam ettim hatta belki daha fazla. Şimdi iki tane üç var ama işte yukarı çıkacaklar daha. Fenalardayız.