Milena11 Prensescik 3.5 aylıkta başladık oturtmaya 4.5 ayda mama sandalyesinde oturmaya başladı 6 aylık desteksiz oturuyor şuan. Sorun olmaz oturtabilirsiniz
Dyldrm Prensescik bizde o aylarda oturttu hata daha önceden hep oturmak istiyordu 5 aylıkken ufak uf fak tadımlara başlamıştık 3 gün kuralı ile☝️ 6. Ayından sonrada tam olarak ek gıdaya geçmişti. Oturmaya başlayan bebeğe artık ek gıda alınması gerek diye duymuştum baktım onda da istek vardı başlamıştık gece bile daha rahat uyumaya başlamıştı ek gıdaya desteklendiği için
Brutal-Betty Benim oğlum 5 aylık oldu ben destekli oturmaya 4 buçuk aylıkken başlattım şimdi mama sandalyesi de oturuyor br şey olmaz destekli alistirin
Bebegiminannesi Milena11 bilginiz olmadığı konularda lütfen kesin konuşmayın 3.5 aylık bebeğin oturması tehlikeli bu kadar doktor boşuna okumuyor
Milena11 Bebegiminannesi doktorun dediği zaten bu çocuğu 1 saat oturtmuyoruz kucakta destekli 4 5 dk oturuyoruz bilgimiz var çok şükür Kendi çocuk doktorumuzda bu şekilde yönlendirdi çocuk sinyalleri veriyorsa oturtulabilir
aysskarks Destekli oturtturabilirsin canım çok uzun süre oturmamasına dikkat et ama 1 , 2 saat falan oturur pozisyonda kalmadın sadece
Mommqueen Prensescik ben 4,5 -5 aylık oturtmuştum iki çocugumu da ama bizim sandalyemizin arkası yatıyordu ayarlayıp öyle koyuyordum dik bi şekilde direk koymadım