Rabiassmn7 Bibs emzik kullan var mı benim kızım 1 ay 8 günlük emzik wee denedim almıyor atıyor bide diyorum bibs emzik kullanım kullanlar yardımcı olabilir mi acil ??
DiDoCe Rabiassmn7 benim bebeğim dogdu ilk 1 ay sırf bibsi tuttu aventi almadı bibsi iyi kavriyordu ama şu var memeyi tutmuyordu 2. Ay memeye alıştı emzigi tamamen reddetti
alvisinannesi Rabiassmn7 bence avent ultra air emzik deneyin onu tutuyor çok bebek. Benim kızım bibs ağzına bile sürmedi avent kabul etmişti. Tabii sonra hiç birini emmedi oda ayrı 🥴
Zeys Rabiassmn7 alıp denemelisin denemeden tutup tutmayacağını bilemezsin 😄 avent ultra air emzik Var genelde bunu tutuyor bebekler aklında olsun..kızım hiçbirini emmedi olmayınca olmuyor
LawyerEce Rabiassmn7 Bebeğin ayına göre dikkat ederek aldın değil mi? Biz Philips Avent Air emzik kullanıyoruz. Her bebek emziği tutmuyor biraz da küçük bebeğin. 🤷🏻♀️
Emeel Benim bebeğim bibs kullanıyor wee baby verdim istemedi avent hiç kullanmadım ama yorumlar iyi onunda
Leylaa_ Rabiassmn7 bende o markayı kullanıyorum . Kızım doğduğu günden beri verdiğim için simdi emzik olmadan uyumuyor 😂
LawyerEce Rabiassmn7 Bana sorarsan Philips Avent Ultra Air. Her bebek tutmaz ama tabii ki ben en rahat bunu kullandırabiliyorum.
meraklibiranne Rabiassmn7 çocuktan çocuğa değişiyor hangi emziği alacağı belli olmaz benim oğlum aventi almadı tommie tippe aldı anne memesine benzer olduğu için sanırım bala tommie tippe kullanıyoruz
LadyGugu Biz hem Bibs hem Avent Ultra Air denedik. Aventi tercih ediyor. Bibs’i de tuttu ama uzun tutmuyor 2 dakika geçmeden tükürüp atıyor. Avent uykuya dalana kadar ağzında kalıyor.
Banaannede Rabiassmn7 benimki ilk 20 gün nuk damaklı emzik tuttu bibsi tutmadı. 1 aydan sonra da damaklı yı attı bibsi aldı kullanıyoruz.