Kirpigiller Beyzaylc ikisi de ağrı kesici ateş düşürücu calpol genelde verilir ama bize parol da vermişlerdi kullandik
lanadelmiyav Beyzaylc ikisinde de parasetemol mevcut. Ama ben olsam bir doktoruma veya eczacıya sorardım.
SedaUzun Beyzaylc merhaba eczacı teknisyeniyim ikiside aynısır eşdeğerini vermişler belki ellerinde kalmamış ondan parol vermiş olabilirler gönül rahatlıyla kullanabilirsiniz geçmiş olsun.
Zubidubi Beyzaylc içerikler aynı demişti hastanede doktor ama gene de o yazıyorsa onu vermesi lazım değil mi doktor a danışmakta fayda var
aybars030921 İkisi de parasetemol ve aynı işleve sahip. Bana da eczacı öyle vermişti. Doktorum calpol aldırdı, parolda ekstradan paraben de varmış. Çocuğun vücuduna durduk yere paraben aldırmayalım, calpol zararsızdır dedi.
Tazeanneg Beyzaylc biz hasta olduk calpol verdi doktor kuzenimin cocugu hastalandı aynı belirtiler ona parol vermiş canim
Vaveyla3108 Tazeanneg İkisi aynı zaten eşdeğer, sadece firması farklı . İçeriği vs hepsi aynı. Eczane elinde hangi varsa onu verebilir o an