Ahelmetcin Bebeğim 4 aylık ve gece birden burnu tıkandı ne yaptıysam geçmiyor kucaktayken sorun yok ama yattığı zaman burnu acaip tıkanıyor fizyolojik serum burun aspiratörü işe yaramıyor ne yapmam lazım. Cold- mix kullanılabilir miyim acaba?
Zeynepbahar91 Ahelmetcin kizim cok acik tenli bir bebek. Dr. Sordugumda buyuk ihtimal alerji yapabilir demisti.
Mmeelliikkeee Ahelmetcin biraz reflü yatağı gibi daha eğimli yatırın kalçadan üstü yüksekte kalsın.. mümkünse daha tuz oranı yüksek sıvıyla aspire edin.. aralıklarla tekrarlayın duş aldırın oda yumuşatır sonra aspire edip yatırın geçmiş olsun 🌺
Fatma4118 Ahelmetcin damla değilde büyük serum gibi alıp şırınga ile basın diğer burun deliğinden ne varsa çıkıyor doktor damlatma yapma icine gider bu şekilde ne varsa çıkar dedi bazen günde 3 kere yapıyoruz doktor gösterdi internette de yapılışı var en sağlıklı yöntem ve çocuğumdan böyle balgamsı pislik çıkıyor burun aspiratör onu çekmiyor balgam gibi anca şırınga ile çıkıyor
Ahelmetcin xrtalafx buhar makinesi devamlı çalışıyor, yünlü bir şey örtmedim hiç üstüne bu zamana kadar.
Ahelmetcin Mmeelliikkeee reflğ yatağında yatıyoruz zaten hep, duş aldırmadı daha duş aldırayım belki işe yarar. Teşekkür ederim.
Mmeelliikkeee Ahelmetcin olur öyleyse biraz daha destekleyebilirsiniz eğimini daha rahatlar rahat nefes alırsa beslenir toparlar inşallah
Ahelmetcin Fatma4118 aynen şırınga ile yapılanları gördüm ama ne bileyim yapmaya cesaret edemiyorum birazcık.
Fatma4118 Ahelmetcin en sağlıklısı bende çok korkuyordum ama çocuğun öyle çok rahatladıgını görünce iyice alıştım
Minik_SerCem Ahelmetcin Benim kızımda 17 aylık burnu tıkanınca masaj balsami biraz göğsüne birazda atak altına sürüyorum iyi geliyor burnu falan açılıyor ama sizin bebeğiniz 4 aylık kullanılabilir mi bilmiyorum
Ahelmetcin Minik_SerCem 4 ay için uygun olmayabilir diye düşünüyorum. Yarın doktora giidcez bakalım ne diyecek. Teşekkür ederim.