AytenMina Bu aksam kuzenim bana gelecek o yüzden biraz gün menüsü gibi oldu bizim menü 🥳 Tarhana corbası Ev yapımı makarna Köfte ve fırında patates Peynirli kol böreği Patates salatası Kuzenim ve ben 5 çayı şeklinde yemeyi cok severiz. Eşimde yemekten sonra o tarz yemeyi sever o yüzden bugün biraz karısıgız. Sizde neler var 🍭
Balkizlarim AytenMina Bugün ailecek dışarda yemek yicez bir günde hakkım olsun her gün yemek yapıyorum size afiyet olsun 😁🍁😍
Koalina AytenMina Dünden yayla çorbamla fırında kremalı körili patetesi vardı. Bugünde fırında çanak şeklinde bi köfte denicem birde bulgur yaparım
Deletedmom6261 Deletedmom0099 tavuk dunyasinda begendiginiz menu nedir bizde gidicez de aklimda bulunsun 🙂
Deletedmom0099 Deletedmom6261 5 yıl çalıştığım için tüm menüye hakimim 🙂 en güzeli şefin tavası, krema seviyorsanız da kekiklim harikadır 🤙🏻
AytenMina ErvaZeyno soru bana degıldı ama benim kızımda cok sever bende cvplıyım fikir olsun 🤗 benim kızımda balıgı cok sever ben 6 ayından beeri veriyorum sanırım o yüzden cok alıstı. Somon yapıyoeum genelde fırında bir de lüfer ve çipura ama hamsi flnda yediriyorum ne yapıyorsak ondan veriyorum kızartma yapmıyorum sert oluyor fırında sogam ve patatesle yapıp buharda pişiriyorum bayılarak yiyor
tosbikyanak-ela- ErvaZeyno 26 aylık ama 9 aylıktan beri her balığı yiyor önceden fırında somon yapardım şimdi kendimize nasıl pişiriyorsam oda öyle yiyor
BalkizimBaloglum2 Gönül isterdiki disarda yiyelim ama babamiz yok bugün 😑 dünden tarhana çorbası var yanina izmir köfte,sehriyeli bulgur pilavi yapmayi düşünüyorum 😊
AytenMina BalkizimBaloglum2 olsun benim eşimde hafta sonları cogunlukla calısıyor bizde hafta içi telafi ederiz 🥳 menü harika afiyet olsun
Prensannesiyimm AytenMina Misafirim gelicek ondan hazırlık yaptım yoksa biz ne olsa yeriz😂 Mercimek çorbası İslim kebabı Pirinç pilavı Mantı,yaprak sarması Mevsim salatası Etimek tatlısı Gelen misafirim koz patlıcani çok sever birde kız patlıcan salatası.
Mervesungur71 Valla bizde bugün hazıra konuyoruz, yaşadığımız yerde şırdan ayda yılda bir çıkıyo bugün çıkacağını duyduk ve taa sabahtan aradım ayırttırdım yoksa çıktığı gibi bitiyor, 😂 şırdan ve kokoreç 🤤
BalkizimBaloglum2 AytenMina aynen inşallah öyle yapariz, teşekkür ederim sizinde elinize sağlık şimdiden afiyet olsun 😋