Byzgl_2019 Hanımlar merhaba 5 aylık bebeğim var zayıflamak ve vücudumu sıkılaştırmak istiyorum 60 kilo ile hamile kaldım 72 kiloyla doğuma gittim şu an 66 yım boyum 168 50 kilo olmak istiyorum😕 nasıl spor yapmam lazım bi tavsiyeniz var mı zumba düşünüyorum
Sevdali Byzgl_2019 doktorum bana doğumdan sonra 3 ayın dolunca yavaş yavaş başla sıkılaşmak için dedi yarım mekik çok zorlamicak hareketler yapabilirsin
Sarelle Byzgl_2019 benimde sezeryan ve 5 aylık bebeğim var ve nerdeyse 25 kilo fazlam var 😃 Leslie yapmaya başladım bı kaç gündür bence yapılabilir ama sorun ben yediklerime dikkat edemiyorum hep yemek istiyorum 😣
Janset2105 Byzgl_2019 benimde 5 aylık oldu 60 ile hamile kaldım 80 el Doğuma girdim şuan 68-69 arasıyım bende 60 ın altına düşmek istiyorum işe de başladım regl de oldum ama hala zayıflayamıuorum bende fıtnes a gitmek istiyorum ama içten bişey olursa diye de tereddütlüyüm benim de sezeryan göbek de kaldı bilmiyorum valla
Byzgl_2019 Sevdali hiç denemedim 5 ay boyunca düzenli olarak yapıp zayıflayıp toplanmam lazım yediklerime zaten hep dikkat ediyorum makarna vs yemiyorum
Byzgl_2019 Sevdali çok az göbeğimin kenarında var 2 3 çizgi ben kaşımamaya çok dikkat ettim karnımı ama bacaklarımı çok kaşımışım herhalde bacaklarımda var
Byzgl_2019 Sarelle ben dikkat ediyorum belki haftada bir yiyorumdur makarna sıcaklardan zaten yenilmiyor emziriyorumda
Sarelle Bebegim_ben aynen öyle yaa çok güzel bişey yemek yemek 😃 eşim şaşırıyor bazen daha yeni yemedik mi diye ama napim hemen acıkıyorum emzirdiğim için sanırım sürekli bişey yiyesim geliyo 😀
Sarelle Byzgl_2019 ne güzel valla dikkat edebiliyorsaniz benimde etmem lazım inşallah edicem bugünden sonra . Şu kiloları da veririz inşallah ☺️
Sevdali Byzgl_2019 evet aynı şeyleri duyuyorum ama bn aynı düşüncede değilim :( ani kilo alıp vermek bna iyi gelmedi
Byzgl_2019 Janset2105 bende içten birsey olur diye korkumdan karın hareketi yapmak istemiyorum zumba böyle genel olaral çalıştırıyor ya ondan düşünüyorum. Benim bacaklarım çok kalın ve basenim var
otose_san 2 ay oldu doğum yapalı 3 kilo fazlam kaldı ama göbeğim rahatsız ediyor yürüyüş dışında da bir şey yapmıyorum henüz
Sarelle Byzgl_2019 bende öyle evlendiğinde 55 kiloydum sonra 70 kilo oldum hamile kaldım derken şuan 85 kiloyum 😀 60 olmak istiyorum ☺️
Sarelle Byzgl_2019 Leslie varya YouTube de onu onerebilirim bak eskiden onunla güzel kilo vermiştim . Benimde bacak göbek var fena bı şekilde
otose_san Byzgl_2019 egzersiz uygulamaları var olay store da bebekle yapılanlar da var belki sevip yapabileceğiniz bir şeyler bulabilirsiniz, yürüyüş dışındakilere henüz cesaret edemiyorum ben